TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Yayınlanma Tarihih:19.07.2022

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından koordine edilen 2022 Ulusal Staj
Programı kapsamında, bazı sektör grubunda yer alan işverenler staj kabulü alan öğrencilerimizden 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' almış olmalarını ve bunu belgelendirmelerini istemektedir. Öğrencilerimizin belgeleri olmadığından kabul aldıkları stajı reddetme sürecinin önüne geçebilmek amacıyla stajyer adayların staj öncesi alabileceği ve ÇAŞGEM tarafından hazırlanan 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi', YTNK TV (www.ytnk.tv) üzerinden öğrencilerin erişimine açılmış olup, platform üzerinden eğitim tamamlandıktan sonra katılım belgesi verilecektir.

• Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Bartın 75. Yıl Huzurevinde Etkinlik Düzenlenmiştir