Sma Hastası Alparslan’a Umut Olduk.

Yayınlanma tarihi: 05.07.2021

Sma Hastası Alparslan’a Umut Olduk.

Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK, ‘SMA Hastası Alparslan’a Umut Ol!’ etkinliğine katılarak destek verdi.

SMA hastası Alparslan bebeğin tedavi masraflarına katkı için gönüllüler tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda umut kermesi düzenlendi. Etkinliğe Üniversitemizi  temsilen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’un eşi Hatice UZUN Hanımefendi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Canan CENGİZ katıldı. Etkinliğe katılan Prof. Dr. Sevim ÇELİK; ‘’Gönüllü olarak Alparslan için çalışan tüm gönüllülerin emeklerine sağlık. Çocuklarımız yaşam sevincimiz, yaşam kaynağımızdır.’’  diye belirtti.