Fakültemiz Öğretim Elemanlarına Ders Bilgi Paketi Eğitimi Verildi.

Fakültemiz Öğretim Elemanlarına kalite çalışmaları kapsamında,  11 Mart 2019 Pazartesi günü saat 15:00 'da Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı toplantı salonunda, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayfer BAYINDIR ÇEVİK başkanlığında Dr. Öğr. Üyesi Burcu DUMAN, Dr. Öğr. Üyesi Beyza AKSU DÜNYA ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından şef  E. Kerem KILIÇAY tarafından Ders Bilgi Paketlerinin hazırlanması,sisteme girilmesi ve ölçme değerlendirmenin nasıl yapılacağı ile ilgili eğitim verildi.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İş Kazalarından Korunma ve İş Kazası Bildirimi Eğitimi” gerçekleştirildi

• Fakültemizde Göreve Yeni Başlayan İdari Personellerimize Uyum Eğitimi Verildi

• Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş. Gör. Feyza DEMİR BOZKURT KA171 Projesi Erasmus+ Eğitim Alma Deneyimini Paylaştı

• Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarına Yönelik “Kalite Süreçleri Çerçevesinde Öğrencilerin Program Yeterliliklerinin Hesaplanması İçin Geliştirilen CAP Programı” Konulu Eğitim Gerçekleştirildi.