‘Sağlıklı Yaşama Destek için Biz de Varız’ projesi kapsamında verilen eğitimlerde sona gelindi.

Fakültemizin gerçekleştirdiği Türkiye İş Kurumu destekli ‘Sağlıklı Yaşama Destek için Biz de Varız’ isimli proje kaspsamındaki eğitimler tamamlandı.

Yayımlanma tarihi: 24.02.2022

Türkiye İş Kurumu destekli “Engelli Mesleki Eğitim Kursuna Yönelik 2021 / 3. Dönem Projesi’’ olarak kabul gören projede engelli bireylere fakültemiz mesleki beceri laboratuvarında sağlık eğitimleri verildi. Toplamda 8 ay sürecek olan projenin ilk aşaması olan mesleki eğitimler 24 Şubat 2022 tarihinde tamamlandı.

Eğitim sonunda proje yürütücüsü, eğitmenler ve proje araştırmacısının katılımlarıyla, proje yürütücüsü Prof. Dr. Sevim ÇELİK  eğitimin tamamlanması nedeniyle bir konuşma yaptı. Toplamda 8 ay sürecek olan bu projenin sonunda verilen eğitimler ile kurs programına katılan katılımcıların kamu ya da özel sektörde istihdam edilmesinin hedeflendiğini ifade etti. Konuşmanın ardından katılımcılardan proje ve eğitimler hakkında geri bildirimler alındı. Katılımcılar eğitimlerin toplumsal erişilebilirlik, sosyalleşme, kişisel ve mesleki gelişim açısından çok faydalı olduğunu belirtti. Katılımcılar üniversitemize ve fakültemize teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.