‘Sağlık Bilimleri Araştırmalarında G-Power Analizi’ Başlıklı Çevrimiçi Etkinlik Gerçekleştirildi

Yayınlanma Tarihi: 01.06.2022

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü tarafından öğretim elemanlarının araştırma yetkinliğini arttırmaya yönelik planlanan ‘Sağlık Bilimleri Araştırmalarında G-Power Analizi’ başlıklı çevrimiçi etkinlik 30 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Ayfer BAYINDIR ÇEVİK’ in yaptığı etkinlikte konuşmacı Doç. Dr. Oktay BEKTAŞ bilimsel araştırmalarda örneklem hesabı ve önemi, örneklem hesaplama yolları, çalışmanın gücü, etki büyüklüğü ve G-Power programın nasıl kullanılacağı uygulamalı örneklerle anlattı. Sunumun ardından katılımcıların soruları yanıtlandı. Etkinlik Sayın Dekanımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK’ in Sayın Doç. Dr. Oktay BEKTAŞ’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.