Sağlık Bilimleri Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Komisyonu, “Stres Yönetimi” Etkinliğini gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 20.12.2022

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Komisyonu üyelerinden Arş. Gör. Ece Parlak Ünlü tarafından fakültemiz öğrencilerine yönelik 20 Aralık 2022 tarihinde Ağdacı Konferans Salonunda “Stres Yönetimi” konulu etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlikte öğrencilerin okul yaşamında ve gündelik yaşamlarında deneyimledikleri stres kaynakları ve stres yönetiminin manevi, bilişsel, duygusal ve fiziksel boyutlarına yönelik açıklamalar, belirli teknikler ve faydaları üzerine paylaşımlar yapılmıştır. İnteraktif olarak gerçekleştirilen sunumda öğrencilerin görüşleri alınmış ve soruları cevaplanmıştır. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İş Kazalarından Korunma ve İş Kazası Bildirimi Eğitimi” gerçekleştirildi

• Fakültemizde Göreve Yeni Başlayan İdari Personellerimize Uyum Eğitimi Verildi

• Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş. Gör. Feyza DEMİR BOZKURT KA171 Projesi Erasmus+ Eğitim Alma Deneyimini Paylaştı

• Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarına Yönelik “Kalite Süreçleri Çerçevesinde Öğrencilerin Program Yeterliliklerinin Hesaplanması İçin Geliştirilen CAP Programı” Konulu Eğitim Gerçekleştirildi.