Öğretim Üyemizin Başarısı

Fakültemizin Dr. Öğr. Üyesi İlknur DOLU, 2017 yılında Uluslararası Hemşireler Birliği (International Council of Nurses-ICN) tarafından düzenlenen, her yıl tüm dünyadan akademide ve sahada çalışan hemşireler ile ulusal hemşirelik örgütleri temsilcilerinin katıldığı ve sağlık çalışanlarına yönelik politikaların belirlenmesi sürecinde hemşirelerin rolünü geliştirmeyi hedefleyen bir proje olan “Global Nursing Policy Leaderships Institute Scholars 2017” https://www.icn.ch/what-we-doprojects/global-nursing-leadership-institute-gnli katılmıştır. Geçen süre içersinde 34 ülkeden katılım sağlayan hemşireler ile iletişimi devam eden Dr. Öğr. Üyemiz İlknur DOLU, 21 farklı ülkede çalışan ve çoğunluğu akademisyen, ulusal hemşirelik örgütü yöneticisi veya kendi hükümetlerinin hemşirelik ile ilgili çalışmalarını yürüten ve temsilcisi olan hemşirelerin COVID-19 pandemi sürecindeki rollerine ilişkin hazırlanan posterde Fakülte içersindeki ve farklı Üniversitelerdeki akademisyenlerle yaptığı çalışmalar ile yer almıştır.