Öğretim Elemanımız Erasmus+ Eğitim Alma Deneyimini Paylaştı

Yayınlanma Tarihi: 02.05.2023

Fakültemiz öğretim elemanı Arş. Gör. Necmiye Çömlekçi Erasmus+ programı kapsamında 11-15 Nisan 2022 tarihlerinde Šiauliai State University of Applied Sciences’da gerçekleştirdiği eğitim deneyimine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda hareketlilik öncesi, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler, eğitim alma programı ve içeriği, gerçekleştirilen aktiviteler hakkında paylaşım yapıldı. Sunumun ardından etkinliğe katılan öğretim elemanlarının soruları yanıtlandı.

Etkinliğe katılım sağlayan ve emek veren tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.