Hemşirelik Bölümü Öğrencileri ile 2021-2022 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Yayınlanma Tarihi: 16/06/2022

Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur DOLU başkanlığında 9 Haziran 2022 tarihinde Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönem Sonu toplantısı yapıldı. Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr Elif KARAHAN, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayfer ÖZTÜRK ve Fakülte Sekreterimiz Nazan DEMİR’in de katılım sağladığı toplantıda 2021-2022 Bahar Dönemi eğitim öğretim faaliyetleri, bilimsel, kültürel ve sosyal etkinlikler, öğrencilerimizin dönem sonu değerlendirmeleri, talep ve istekleri görüşüldü. Öğrencilere Kariyer Kapısı-Ulusal Staj Programı kapsamında gerçekleştirilecek olan gönüllü yaz stajı başvurularında yapılacak işlemler, yaz okulu başvuruları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenciler tarafından bahar döneminde başlatılan akran eğitimini geliştirmeye yönelik öneriler sunuldu. Soru ve cevaplar ile toplantı son buldu.