‘Hemşirelik Alanında Uluslararası İş Birlikleri ve Uluslararası Projelerin Yeri ve Önemi’ Konulu Çevrimiçi Etkinlik Gerçekleştirildi

Yayın tarihi: 25.10.2021

Dr. Öğr. Üyesi İlknur DOLU moderatörlüğünde 20 Ekim 2021 tarihinde ENDA Türkiye Temsilcisi Sayın Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU sunumu ile ‘Hemşirelik Alanında Uluslararası İş Birlikleri ve Uluslararası Projelerin Yeri ve Önemi’ konulu çevrimiçi etkinlik gerçekleştirildi.
Birçok faklı ilden hemşire, akademisyen ve hemşirelik öğrencilerinden yoğun ilgi gören etkinlikte Sayın Terzioğlu, uluslararası projelerinin finansmanı için başvurulabilecek ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlar, uluslararası iş birliklerinin kurulma yöntemleri, uluslararası proje sunumunda önceliklerin belirlenmesi, proje yazımında dikkat edilmesi gereken unsurlar ve projelerin sürdürülebilirliği gibi araştırmacıların en fazla zorlandığı konulara yönelik önemli paylaşımlarda bulundu. Sunumun devamında Sayın Terzioğlu uluslararası proje ve iş birlikleri konusunda kendi deneyim ve başarılarını katılımcılar ile paylaştı.
Etkinliğin sonunda Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevim ÇELİK tarafından Sayın Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU’na Teşekkür Belgesi takdim edildi. Sayın ÇELİK’in hemşirelikte uluslararası iş birliklerinin ve uluslararası projelerin önemini vurgulaması, etkinliğe yoğun ilgi gösteren katılımcılara, değerli konuşmacılara ve düzenleme kuruluna teşekkür etmesi ile etkinlik sonlandırıldı.