“Güvenli Annelik” etkinliği gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi: 29.05.2022

“Güvenli Annelik” etkinliği gerçekleştirildi.
“Güvenli Annelik” etkinliği, Öğr. Gör. Ebru CİRBAN EKREM danışmanlığında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile 23.05.2022 tarihinde düzenlendi.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen etkinlikte Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Kadın Sığınma Evleri ve Çocuk Sevgi Evleri’nde görev yapan personele yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizden Esra ÇAKIROĞLU “Cinsel Sağlık/Üreme Sağlığı”, Nisanur DURSUN ise “Güvenli Annelik” konulu sunumu gerçekleştirdi. Etkinlik soru ve yanıtların ardından katılımcıların aktif olarak “Kahkaha Yogasına” eşlik etmesi ile son buldu.