Göçmenlere Yönelik Sosyal Hizmet Uygulamaları Hakkında Webinar Gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 26.05.2023

Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü tarafından 24.05.2023 tarihinde sığınmacı ve göçmenlere yönelik sosyal hizmet uygulamaları hakkında öğrencilerin farkındalık düzeylerini artırmak amacıyla “Sığınmacılarla ve Göçmenlerle Sosyal Hizmet” başlıklı seminer gerçekleştirilmiştir. Seminer kapsamında konuşma yapan sosyal hizmet uzmanı Gökçe Ceylan “sığınmacı, göçmen ve mülteci kavramları, sığınmacı ve göçmen kadın ve çocuklar, sosyal hizmet müdahalesi” gibi kavramlar hakkında bilgi vermiştir. Öğrencilerin soruları ile etkileşimli bir şekilde eğitim sonlandırılmıştır.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.