Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri ile 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi.

.

Yayınlanma Tarihi: 09.03.2024

Fakültemiz tarafından 6 Mart 2024 tarihinde Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin katılımı ile 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Açılış Toplantısı gerçekleştirildi.  Açılış konuşmasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik, öğrencilerin iyileştirilmesini beklediği kantin, kütüphane, yemekhane, spor tesisleri ve temizlik hizmetleri ile ilgili konulardaki gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Öğrenciler, kantin hizmetlerinden, temizlikten ve eğitim-öğretim süreçlerinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Kütüphane hizmetleri, sınıflardaki altyapı ve internet hizmetlerinin iyileştirilmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Sayın Çelik, düzenlenen toplantılara öğrenci katılımının ve geribildirimde bulunmanın yönetişimin sağlanması ve kalite süreçlerimizin iyileştirilmesi adına çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Üniversitemizdeki sosyal etkinliklere katılım ve kampüsteki sosyal alanların kullanımı konusunda motivasyonun artırılmasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Dekanımızın yanı sıra fakültemiz dekan yardımcıları, idari personeli, sosyal hizmet bölüm başkanı ve yardımcısının da hazır bulunduğu toplantıda öğrencilerin soruları da cevaplanarak karşılıklı beklentiler paylaşıldı.