Fakültemizde Araştırma Görevlileri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi: 07.05.2024
Fakültemizde Araştırma Görevlileri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanlığı 3 Mayıs 2024 tarihinde Araştırma Görevlisi olarak çalışan Fakültemiz Personeli ile geribildirim toplantısı gerçekleştirildi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elif İŞLEK ve Fakülte Sekreteri Nazan DEMİR de hazır bulundu. Kalite süreçlerinin güçlendirilmesi, yönetişimin sağlanması, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin iyileştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı kapsamında görevlendirme ve izin alma süreçlerinde dikkat edilecek noktalara vurgu yapılarak görev süresi uzatım formları kapsamında toplu ve bireysel olarak geribildirimler verildi. Son iki yıl dâhilinde tamamlanan iyi çalışma ve faaliyetler takdir edilerek gelişmeye açık yönlerle ilgili hususlar karşılıklı istişare edildi. Bu bağlamda, yayın ve araştırma faaliyetlerinin artırılması, öğrencilerin projeler için yönlendirilmesi ve bilimsel etkinliklere katılımın sağlanması konularına vurgu yapıldı. Bir sonraki görev dönemleri için karşılıklı beklenti ve iyi dilekler paylaşılarak toplantı sonlandırıldı.

• Fakültemizde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında “Hemşirelerimiz Geleceğimiz: Bakımın Ekonomik Gücü” Sempozyumu gerçekleştirildi.

• Fakültemizde Öğretim Görevlileri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

• Güzellik Sektöründe El Hijyeni Eğitimi Düzenlendi.

• Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencilerine Yönelik “Yükseköğretimde Kalite ve Akreditasyon” Eğitimi gerçekleştirildi.

• Fakültemizde Araştırma Görevlileri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

• İklim Değişikliği Mücadelesinde Ebenin Rolü Sempozyumu Düzenlendi.