Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı 23 Eylül 2024 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında, 2024 Yılı ilk altı aylık stratejik plan izleme ve değerlendirme raporları, 2024 Yılı ilk altı aylık PUKÖ Temelli Eylem Planı Kontrol Formu görüşülerek ikinci altı aylık döneme ilişkin planlamalar yapıldı. 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Ders Değerlendirme Anket sonuçlarına ilişkin bölümlerin iyileştirme önerileri ve 2023-2024 yılı Akademik Danışmanlık Memnuniyet Anket sonuçlarına göre iyileştirmeye yönelik maddelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. 2023 yılı Yönetici Performans Değerlendirme Anket sonuçları görüşülerek gelişmeye açık yönler için karşılıklı beklentiler görüşüldü. Fakültemiz araştırma görevlisi temsilcisinin talebi üzerine fakültemiz akademik personelin görevlendirme, izin ve rapor izlemleri paylaşıldı ve görüşleri alındı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı faaliyetlerine ilişkin planlamaların, beklenti ve iyi dileklerin paylaşımı ile toplantı sonlandırıldı.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Akran Mentorluğu Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

• Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Uyum Eğitimleri Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde 23 Eylül 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Hilal UYSAL’ın buluşu patent aldı.

• Fakültemizde Kalite Süreçleri Kapsamında Karar Tutanağı Form Eğitimi düzenlendi.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

• BARÜ, bölgenin tek eğitim merkezinde ilk yardım alanında eğiticileri yetiştiriyor

• Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

• Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.