image/svg+xml
image/svg+xml

Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Uyum Eğitimleri Gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından 30 Eylül ve 3 Ekim 2024 tarihlerinde Ebelik Bölümü, Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimleri gerçekleştirilmiştir.  Açılış konuşmasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, Üniversitemiz hakkında bilgi vermiş, Fakültemiz dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve hocalarımızı tanıtarak öğrenci odaklı eğitime vurgu yapmıştır.

Eğitim kapsamında Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hilal UYSAL, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hacer YALNIZ DİLCEN ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep TURHAN, bölümlere ilişkin program amaçları, hedefleri, içerikleri ve sorumluların tanıtılması içeren sunumlar yapmışlardır.
Üniversitemizin Öğrenci Uyum Rehberine dayalı olarak gerçekleştirilen eğitimde Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Hilal BÜYÜKTOPAÇ ÇAKICI ve Arş. Gör. Mehtap TEMİZ Bartın Şehrimizi, Üniversitemizi, Fakültemizi tanıtarak kampüs yaşamında öğrencilerimizin işlerini kolaylaştıracak bilgileri ve Kalite ve Akreditasyon Süreçleri, Bilimsel ve Sosyal Etkinlikler, Ar-Ge ve Projeleri, Öğrenci Hak ve Sorumlulukları, Kaynakların Etkin Kullanımı ve Sıfır Atık Yönetimi konusunda sunum yapmıştır.

Eğitimimize, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinden Öğr. Gör. Nilgün İNCEREİS, Kütüphanede görevli Tuğba BİRKİN ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Dr. Öğr. Üyesi Eyüp ZORLU birim faaliyetlerini tanıtmak suretiyle katkı ve destek sağlamışlardır.
Öğrenci Uyum Eğitimleri kapsamında 3 Ekim 2024 tarihinde Sosyal Hizmet bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Özge ÖZGÜR Bağımlılık Türleri ve Bağımlılıkla Mücadele konusunda eğitim vermiştir.
  • Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Akran Mentorluğu Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

  • Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Uyum Eğitimleri Gerçekleştirildi.

  • Fakültemizde 23 Eylül 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Hilal UYSAL’ın buluşu patent aldı.

  • Fakültemizde Kalite Süreçleri Kapsamında Karar Tutanağı Form Eğitimi düzenlendi.

  • Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

  • BARÜ, bölgenin tek eğitim merkezinde ilk yardım alanında eğiticileri yetiştiriyor

  • Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

  • Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.