Yayınlanma Tarihi: 10.01.2023

Fakültemiz 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Kapanış Öğrenci Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından 9 Ocak 2024 tarihinde Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin katılımı ile 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Kapanış Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.  Açılış konuşmasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik, Dönem Açılış Toplantısında öğrencilerin iyileştirilmesini beklediği kantin, kütüphane, yemekhane, spor tesisleri ve temizlik hizmetleri ile ilgili konulardaki gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Ek olarak Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programının önemi ve önceki öğrenmelere sayılması hususundaki çalışmalara da değinen Sayın Çelik, öğrencilerin sorularını cevapladı. Üniversitemizdeki sosyal etkinliklere katılımın artması, kampüsteki sosyal alanların iyileştirilmesi ve 2023-2024 Yılı Bahar Dönemi başlamadan sınıflardaki bilgisayar ve projeksiyonların kontrol edilmesi konuları tartışıldı. Dekanımızın yanı sıra fakültemiz dekan yardımcıları, fakülte sekreteri, hemşirelik ve sosyal hizmet bölüm başkanları ve yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda derslere hazırlık yaparak gelinmesi, proje ve etkinliklere katılımın artması, kalite süreçleri açısından öğrenci anketlerinin titizlikle cevaplanması konularında beklentiler paylaşıldı.