Fakültemiz 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Haber Tarihi: 07.06.2024

Fakültemiz tarafından 5 Haziran 2024 tarihinde Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin katılımı ile 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Değerlendirme Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.  Açılış konuşmasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, Dönem Açılış Toplantısında öğrencilerin iyileştirilmesini beklediği kantin, kütüphane, yemekhane, sosyal alanlar ve temizlik hizmetleri ile ilgili konulardaki gelişmelerle ilgili bilgi vererek öğrencilerden geribildirim aldı. Öğrenciler verdikleri geribildirimlerle yapılan iyileştirmelerle ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler. Eğitim-öğretim faaliyetleri, fiziksel altyapı ve olanaklar, laboratuvarlar, derslikler ve kullanılan araç-gereçlerle ilgili de geribildirim alan Sayın ÇELİK, yapılan kontroller ve geribildirimler ile iyileştirme çalışmalarının sürdürüleceğini vurguladı. Öğrenciler, bir sonraki dönem için sınıflardaki projeksiyonların kontrolü ve slaytlarda kullanılan yazı puntolarının büyütülmesi ile ilgili geribildirim verdiler. Dekanımızın yanı sıra fakültemiz dekan yardımcısı, fakülte sekreteri vekili, hemşirelik ve sosyal hizmet bölüm başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantı öğrencilerden gelen soruların cevaplanması, karşılıklı iyi dilek ve beklentilerin paylaşılması ile sonlandırıldı.