Fakültemiz 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğrenci Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından 09 Ocak 2023 tarihinde Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin katılımı ile 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK’in başkanlığında, Fakültemiz dekan yardımcıları, hemşirelik ve sosyal hizmet bölüm başkanları ve yardımcıları ile fakülte sekreterinin de katıldığı toplantıda; güz dönemi öğrenci programları, ders saatleri ve AKTS dağılımlarının uygunluk durumları, kantin, yemekhane, spor tesisleri, kütüphane ve temizlik hizmetleri, öğrenci kulüpleri faaliyetleri ve genel memnuniyet durumlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Dekanımız tarafından bazı derslerin programlarında güncelleme yapılabileceği, kantinin havalandırma sisteminin iyileştirilmesi çalışmalarının devam ettiği, yemekhane, kantin ve kütüphane hizmetlerinde iyileştirmelerin gerçekleştirildiği bilgisi verilmiş olup öğrenciler ise genel olarak memnun olduklarını ifade etmişlerdir.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.