Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurban Bayramı dolayısıyla 13 Haziran tarihinde bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi. Fakültemiz bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe tüm akademik ve idari personel katılım sağladı. Bayramlaşma etkinliği, sağlık, huzur ve mutluluk dilekleri ile son buldu.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Akran Mentorluğu Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

• Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Uyum Eğitimleri Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde 23 Eylül 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Hilal UYSAL’ın buluşu patent aldı.

• Fakültemizde Kalite Süreçleri Kapsamında Karar Tutanağı Form Eğitimi düzenlendi.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

• BARÜ, bölgenin tek eğitim merkezinde ilk yardım alanında eğiticileri yetiştiriyor

• Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

• Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.