Fakültemiz Öğretim Üyesine 3. Uluslararası 4. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi’nden Sözel Bildiri Birincilik Ödülü

Yayınlanma tarihi: 14.01.2023

11-13 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası 4. Ulusal Halk Sağlığı Hemşireliği Kongresi’nde Fakültemiz Ebelik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Dülger’in “Adölesan Dönemde Sağlık Okuryazarlığı Temelli Web Tabanlı Eğitimin Beslenme ve Egzersiz Davranışlarına Etkisi: Randomize Kontrollü Çalışma” konulu sözel bildirisi 242 bildiri arasından yapılan değerlendirme sonucu “Sözel Bildiri Birincilik Ödülü”ne layık görülmüştür. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.