Fakültemiz öğretim elemanları “Meslek Tanıtım Günleri” etkinliklerinde lise öğrencileriyle bir araya gelerek mesleklerine yönelik bilgiler verdi.

Yayınlanma Tarihi: 06.04.2022

Üniversitemiz, Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (Bartın İŞKUR), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde “Meslek Tanıtım Günleri” etkinliği kapsamında Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümümden Dr.Öğr.Üyesi Ferda Karadağ, Ebelik Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Yeliz Çakır Koçak, Hemşirelik Bölümünden Öğr. Gör. Merve Kırşan Büyüktarakçı yer aldı. 11. ve 12. sınıf öğrencileriyle bir araya gelinen etkinlikte, akademisyenlerimiz tarafından meslekleri ve eğitim olanakları hakkında bilgiler verildi ve meslek seçiminin önemine değinildi. Üniversitemizin tanıtım videosu izletildi. Fakültemiz Hemşirelik, Ebelik ve Sosyal Hizmet Bölümleri hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin soruları da akademisyenlerimiz tarafından cevaplandırılarak karşılıklı paylaşımlarda bulunuldu.

Öğrencilerin mesleki yönelim konusunda daha ayrıntılı bilgiye sahip olmaları hedeflenen etkinlikte, aktarılan bilgilerin öğrencilerimizin gelişimine ve kariyer planlamaları doğrultusunda verecekleri kararlara olumlu yansıyacağına inanıyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.