Fakültemiz öğretim elemanları “Meslek Tanıtım Günleri” etkinliklerinde lise öğrencileriyle bir araya gelerek mesleklerine yönelik bilgiler verdi.

Yayınlanma Tarihi: 27.03.2023

Bartın Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.  sınıf Hasta ve Yaşlı Hizmetleri öğrencileri 21.03.2023 ve Biyomedikal Cihaz Teknolojileri öğrencileri 24.03.2023 tarihlerinde Fakültemizi ziyaret etti.

Öğrencilerin Fakültemizi tanımaları amacıyla gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Fakültemizin Hemşirelik, Ebelik ve Sosyal Hizmet Bölümlerinden öğretim elemanları tarafından yapılan sunumlarda bölüme giriş, etkinlik ve projelerimiz, kulüp faaliyetlerimiz, bölümün kazandırdıkları, uygulama ve çalışma alanları ile mezun özellikleri hakkında bilgiler verildi.

Öğrencilerin ziyareti Fakültemiz Laboratuvarlarının gezilmesinin ardından sonra erdi.

• Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Bartın 75. Yıl Huzurevinde Etkinlik Düzenlenmiştir

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.