Fakültemiz Öğretim Elemanları, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü işbirliği ile düzenlenen "Kurumsal Akademik Arşiv Farkındalık ve Kullanıcı Eğitimi" seminerine katıldılar.

17 Nisan tarihinde saat 13:00' da Kutlubey Kampüsü Mimar Sinan Dersliğinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünün işbirliği ile düzenlenen “Kurumsal Akademik Arşiv Farkındalık ve Kullanıcı Eğitimi” semineri  gerçekleştirilmiştir. Eğitime Sağlık Bilimleri Fakültemiz Öğretim Elemanları katıldılar. Eğitimde Bartın Üniversitesi Kurumsal Akademik Arşivi'nin kullanılması ve önemi hakkında bilgi verildi.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İş Kazalarından Korunma ve İş Kazası Bildirimi Eğitimi” gerçekleştirildi

• Fakültemizde Göreve Yeni Başlayan İdari Personellerimize Uyum Eğitimi Verildi

• Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş. Gör. Feyza DEMİR BOZKURT KA171 Projesi Erasmus+ Eğitim Alma Deneyimini Paylaştı

• Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarına Yönelik “Kalite Süreçleri Çerçevesinde Öğrencilerin Program Yeterliliklerinin Hesaplanması İçin Geliştirilen CAP Programı” Konulu Eğitim Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencileri ile 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi.