Fakültemiz Öğretim Elemanları, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yazar Çalıştayı" etkinliğine katıldılar.

17 Nisan tarihinde saat 14:30'da Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Wiley Yayınevi işbirliği ile Uluslararası Akademik Dergilerde Yayın Yapmak: Adım Adım Bir Rehber konulu "Yazar Çalıştayı" etkinliğine Sağlık Bilimleri Fakültemiz Öğretim Elemanları katılım gösterdi. Etkinlikte Wiley Kurumsal Satış Yöneticisi Duygu PAÇALI tarafından makale yazma, doğru dergiyi seçme, kapak yazısı yazma, makalenin yayınevine gönderilmesi, reddedilen makaleler ve makale gönderiminden sonraki aşamalar konularında değerli bilgiler verildi.