Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÖZER’e Sözlü Bildiri Üçüncülük Ödülü

Haber Tarihi: 07.06.2024

Ruhsal Toplumsal İyileştirim Derneği ve Psikiyatri Hemşireliği Derneği işbirliğiyle 9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kocaeli'de düzenlenen 5. Ruhsal İyileştirim Kongresi çok sayıda ruh sağlığı profesyonelinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Kongrede Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÖZER “İlk Psikotik Atak Sonrası Aile Üyelerinin İhtiyaçlarını Anlamak: Nitel Bir Çalışma” isimli çalışması ile sözlü bildiri üçüncülük ödülü almıştır. Öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.