Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÖZER’e Sözlü Bildiri Üçüncülük Ödülü

Haber Tarihi: 07.06.2024

Ruhsal Toplumsal İyileştirim Derneği ve Psikiyatri Hemşireliği Derneği işbirliğiyle 9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kocaeli'de düzenlenen 5. Ruhsal İyileştirim Kongresi çok sayıda ruh sağlığı profesyonelinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Kongrede Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÖZER “İlk Psikotik Atak Sonrası Aile Üyelerinin İhtiyaçlarını Anlamak: Nitel Bir Çalışma” isimli çalışması ile sözlü bildiri üçüncülük ödülü almıştır. Öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Akran Mentorluğu Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

• Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Uyum Eğitimleri Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde 23 Eylül 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Hilal UYSAL’ın buluşu patent aldı.

• Fakültemizde Kalite Süreçleri Kapsamında Karar Tutanağı Form Eğitimi düzenlendi.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

• BARÜ, bölgenin tek eğitim merkezinde ilk yardım alanında eğiticileri yetiştiriyor

• Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

• Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.