Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Mezunları Hemşirelik Andını Okuyarak Meslek Yemini Etti

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarının Ant İçme Töreni 25 Mayıs 2024 tarihinde gururla yapıldı. Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, Bartın Özel AKTIP Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Refik AKMAZ, Fakültemiz akademik ve idari personeli, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Hemşirelik Bölümü dönem birincisi Nazlı KAYHAN mezun öğrenciler adına; eğitim ve öğretim süreci boyunca proje tabanlı öğrenmeyi ilke edindiklerini, COVID-19 pandemisinde ve asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sürecinde her yerde ve her koşulda eğitim haklarının kesintisiz devam ettiğini belirtti. Bu süreçte destek olan başta hocalarına, arkadaşlarına ve ailesine teşekkürlerini iletti. Ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK konuşmalarını gerçekleştirdi. ÇELİK konuşmasında, Bartın Üniversitesi misyonu ve vizyonunu benimseyen, topluma, bilime, sanata ve kültüre evrensel düzeyde katkı sağlayacak, vatanını ve milletini seven, toplumsal değerlerimizi özümseyen ve önemseten mezunlar verdiğimizi vurguladı. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra da olağan ve olağanüstü her yerde insanlık yararına tüm şartları zorlayarak insanlığa hizmet sunacaklarına ve kariyer basamaklarını hızla tırmanacaklarına olan inancının tam olduğunu ifade etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN yaptığı konuşmada, hemşirelik bölümü öğrencilerinin eğitimleri süresince yaptığı projeler, uygulamalar ve çalışmalarla mesleki bilgi ve becerilerinin gelişmesinin yanı sıra öğrencilere sosyal sorumluluk bilincinin de üst düzeyde kazandırıldığına dikkat çekti. Mezunların öğrenmeyi öğrendiklerini, Türkiye yüzyılına değer katmaya ve birlikte başarmaya devam edeceğimizi belirtti.  Törenin devamında konuşmaların ardından Dönem birincisi Nazlı KAYHAN, ailesi ile Fakülte mezuniyet kütüğüne isim plakasını çaktı. Ardından Hemşirelik Bölümünden derece ile mezun olan öğrencilere Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK ve Özel AKTIP Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Refik AKMAZ tarafından plaket ve başarı belgeleri taktim edildi. Mezun olan tüm öğrencilere protokol üyeleri ve akademik personel tarafından tebrik belgeleri verildi. Mezun öğrenciler Hemşirelik Bölümü Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Burcu KÜÇÜKKAYA eşliğinde Hemşirelik Andını okuyarak meslek yeminini ettiler. And içme töreni mezun öğrencilerin tebrik edilmesi ile son buldu.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Akran Mentorluğu Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

• Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencilerine Yönelik 2024-2025 Akademik Yılı Öğrenci Uyum Eğitimleri Gerçekleştirildi.

• Fakültemizde 23 Eylül 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• Kalite Süreçlerinde Kanıt Toplama Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Hilal UYSAL’ın buluşu patent aldı.

• Fakültemizde Kalite Süreçleri Kapsamında Karar Tutanağı Form Eğitimi düzenlendi.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İnsan Psikolojisi ve İletişim Eğitimi” gerçekleştirildi.

• BARÜ, bölgenin tek eğitim merkezinde ilk yardım alanında eğiticileri yetiştiriyor

• Fakültemiz Personeli Bayramlaşma Etkinliğinde Buluştu.

• Fakültemizde 13 Haziran 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.