Fakültemiz Danışma Kurulu ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Haber Tarihi: 31.01.2024

26.01.2024 tarihinde Fakültemiz Danışma Kurulu Dekan Vekili Doç. Dr. Elif Karahan başkanlığında çevrimiçi toplantı ile bir araya geldi. Toplantıya Üniversitemizin ve Fakültemizin misyon, vizyon ve temel değerleri paylaşılarak başlandı. Sosyal Hizmet Bölümü Başkanlığı’nın yandal açılmasına yönelik teklifi ile ihtisaşlaşma alanına hizmet etmek üzere Öğretim Planına bölüm seçmeli ders olarak "SHB332 Sosyal Hizmette Teknoloji ve Yenilik Yönetimi" ders teklifi görüşüldü. Danışma Kurulu üyelerince bu tekliflerin öğrencilerin hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine anlamlı katkı sunacağı, dolayısıyla topluma olumlu yansıması olacağı belirtildi.

Ardından Fakültemiz 2024-2028 Stratejik Plan Taslağı paylaşıldı, görüşler alındı. Ortak stratejiler belirlendi. Üniversitemizin ihtisaslaşma alanına yönelik yapılabilecek çalışmalar görüşüldü. Son olarak 2023 yılı değerlendirmesi ile birlikte geçtiğimiz son beş yıl için stratejik plan gerçekleşme durumu grafikler ile değerlendirildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, temenniler ile toplantı son buldu.