Fakültemiz Birinci Sınıf Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencilerine Uyum Eğitimi Gerçekleştirildi

Yayın tarihi: 18.10.2021

Fakültemiz tarafından 06 Ekim 2021 tarihinde çevrimiçi olarak saat 15.30’da Hemşirelik Bölümü öğrencilerine, saat 16.30’da Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine uyum eğitimi gerçekleştirilmiştir.  Uyum Eğitimine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik, Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Karahan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Dolu, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep TURHAN, bölümde görevli öğretim elemanları, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Yakup Önal ve Fakültemiz Sağlıklı Adımlar Kulübü Başkanı Rümeysa Kabadayı katılım sağlamıştır. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik’in 2021-2022 Eğitim yılının sağlıklı ve verimli geçmesi dileklerini ve öğrencilerimizin her türlü sıkıntılarında yanında oldukları mesajını iletmesinin ardından bölüm başkanlarının konuşmalarını gerçekleştirmesi ve bölüm hocalarının tanıtımı ile başlayan etkinlikte, Hemşirelik Bölümü öğrencilerine Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Dolu, Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerine ise Dr. Öğr. Üyesi Sinan ACAR tarafından 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci Uyum Rehberi doğrultusunda uyum eğitimi gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz web sayfasından sürekli olarak öğrencilerimizin ve site ziyaretçilerimizin erişime açık olan rehber İlgi Sayılı yazıda belirtilen başlıkları içermektedir. Dr. Öğr. Üyesi İlknur Dolu’nun sunumun ardından Yakup Önal temsilci olarak görev ve faaliyetlerinden bahsetmiş ve son olarak Rümeysa Kabadayı kulüp tanıtımını gerçekleştirilmiştir.