Fakültemiz Birinci Sınıf Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencilerine Uyum Eğitimi Gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi: 03.10.2022

Fakültemiz tarafından 30 Eylül 2022 tarihinde Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi gerçekleştirilmiştir.  Açılış konuşmasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik, Üniversitemiz hakkında bilgi vermiş, öğrenci odaklı eğitime vurgu yapmış,  her türlü sıkıntılarında öğrencilerimizin yanında oldukları mesajını iletmiş ve 2022-2023 Eğitim yılının sağlıklı ve verimli geçmesi dileklerinde bulunmuştur.
      Üniversitemizin Öğrenci Uyum Rehberine dayalı olarak gerçekleştirilen eğitimde Sosyal Hizmet Bölümü Arş. Gör. Rıdvan Temiz ve Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Emine Üstün Gökçe Bartın Şehrimizi, Üniversitemizi, Fakültemizi tanıtarak kampüs yaşamında öğrencilerimizin işlerini kolaylaştıracak bilgiler sunmuştur. Hemşirelik Bölümünün tanıtımını yapmak üzere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Karahan ile Sosyal Hizmet Bölümünün tanıtımını yapmak üzere Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Turhan konuşmalarını gerçekleştirmiştir.
     Eğitimimize, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinden Öğr. Gör. Nilgün İncereis,  Kütüphanede görevli Öğr. Gör. Ülkü Özgüven, Erasmus Koordinatörlüğü personeli Ahmet Abalı ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sinem Tarhan birim faaliyetlerini tanıtmak suretiyle katkı ve destek sağlamışlardır.