Fakültemiz 08.02.2022 tarihli Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

yayınlanma tarihi: 08.02.2022

Dekan Vekili Doç. Dr. Elif KARAHAN başkanlığında 08.02.2022 tarihinde video konferans yöntemiyle çevrimiçi olarak Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 2021 yılı Stratejik Planın gerçekleşme durumu görüşüldü ve dış paydaşlarla değerlendirmeler yapıldı. Paydaşlar gerçekleştirilen hedefler doğrultusunda fakültemizin ilimize sağlık alanında yeni bir soluk getirdiğini, yapılacak olan iyileştirme faaliyetleri ile birlikte daha da iyiye gideceğini ifade etti. 2020-2021 Akademik yılında öğrenci alımına başlanması planlanan Ebelik Bölümü’nün öğretim planı,  teorik dersler ve mesleki uygulamalı dersler görüşüldü. Ebelik Bölümü lisans programının açılmasının uygunluğu, bireye, kuruma ve bölgeye katkıları ve kurumlararası işbirliğini güçlendirmek üzere yapılabilecek uygulamalar hakkında iç ve dış paydaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sonlandırıldı.