Çevre Duyarlığı hakkında eğitim gerçekleştirmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 28.12.2022

Çevre Duyarlığı hakkında eğitim gerçekleştirmiştir.

Stratejik hedef göstergelerde yer alan, çevre duyarlılığını artırmaya yönelik faaliyetler kapsamında, sosyal hizmet bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Rıdvan TEMİZ tarafından 27.12.2022 tarihinde, sosyal hizmet bölümü öğrencileriyle Çevre Duyarlığı hakkında eğitim gerçekleştirmiştir. Eğitim kapsamında çevre okuryazarlığı, çevre duyarlılığı, çevre bilimi, ekosistem, sıfır atık ve geri dönüşüm hakkında bilgi verilmiş ve soru-cevap kısmının ardından eğitim sona ermiştir.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.