Bartın Hayme Ana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Öğrenci ve Öğretmenleri Fakültemizi Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi: 21.12.2023

Bartın Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri ile Biyomedikal Cihaz Teknolojileri bölümleri öğrenci ve öğretmenleri 19 Aralık 2023 tarihinde Fakültemizi ziyaret etti. Öğrencilerin Fakültemizi ve Bölümlerimizi tanımaları amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevim ÇELİK Fakültemiz, eğitim-öğretim süreçleri, öğrenci kulüpleri, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliklerimiz hakkında bilgiler sundu. Sonrasında Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hilal UYSAL hemşirelik bölümünün, Sosyal Hizmet Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinan ACAR ve Arş. Gör. Rıdvan TEMİZ Sosyal Hizmet Bölümünün ve Arş. Gör. Ebru BULUT Ebelik Bölümünün tanıtımlarını gerçekleştirildi. Bölüm tanıtımlarının ardından öğrencilerin soruları yanıtlandı. Öğrencilerin ziyareti Fakültemiz Uygulama Laboratuvarlarının gezilmesinin ardından sonra erdi.