27 Ocak 2023 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi: 31.01.2023

27 Ocak 2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2022 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu, Hemşirelik ve Sosyal Hizmet Bölümü Stratejik Amaç ve Hedef Göstergeleri İzleme ve Değerlendirme Raporu, Fakülte Kalite Eylem Planı Raporu, Komisyon Raporları, E ders sistemi başlıklarıyla ilgili görüşüldü. Uygulama alanlarında genel faaliyetlerde uygulama birliği sağlanmasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

• Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Bartın 75. Yıl Huzurevinde Etkinlik Düzenlenmiştir

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İş Kazalarından Korunma ve İş Kazası Bildirimi Eğitimi” gerçekleştirildi

• Fakültemizde Göreve Yeni Başlayan İdari Personellerimize Uyum Eğitimi Verildi

• Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş. Gör. Feyza DEMİR BOZKURT KA171 Projesi Erasmus+ Eğitim Alma Deneyimini Paylaştı

• Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanlarına Yönelik “Kalite Süreçleri Çerçevesinde Öğrencilerin Program Yeterliliklerinin Hesaplanması İçin Geliştirilen CAP Programı” Konulu Eğitim Gerçekleştirildi.