25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Millet Konağında bir araya gelindi.

Yayınlanma tarihi: 26.11.2021

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Vali Sinan Güner’in eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan GÜNER’in ev sahipliğinde fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, fakültemiz Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep TURHAN, TSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı, Bartın Barosu Başkanlığı temsilcisi, Kırtepe Mahalle Muhtarı, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli kadın personel ile Millet Konağında bir araya geldi.

Katılımcılar tarafından ilimizde kadın, çocuk ve aile sorunları ile kadının güçlendirilmesi konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu anlamlı günde düzenledikleri etkinlik ve nazik davetleri için Sayın Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan GÜNER’e teşekkürlerimizi sunarız.