19 Ocak 2024 Tarihli Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz akademik genel kurul toplantısı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik başkanlığında 19 Ocak 2024 tarihinde yapıldı. Üniversitemiz ve Fakültemiz misyon, vizyon temel değerleri paylaşıldı. 15-16 Aralık 2023 tarihinde Fakültemiz tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Değişen Dünyada Çeşm-i Cihan Sağlık Kongresi’nde görev alan düzenleme kurulu üyelerine, oturum başkanlarına teşekkür belgeleri Kongre Başkanı Prof. Dr. Sevim Çelik tarafından takdim edildi. 2023 Yılı Fakültemiz Stratejik Plan Gerçekleşme Raporu doğrultusunda 2023 yılı için Web of Science, TR dizin, proje, kitap bölümü, uluslararası ve ulusal diğer indexli yayınlar kategorilerinde en fazla akademik çalışma yapan öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi. 2023 Yılı Fakültemiz Stratejik Plan Gerçekleşme Raporu, Hemşirelik Bölümü ve Sosyal Hizmet Bölümü Stratejik Amaç ve Hedef Göstergeleri Gerçekleşme Raporları değerlendirilerek, ulaşılamayan hedeflere yönelik stratejiler belirlendi. İç kalite güvencesinin sürekliliği kapsamında Fakültemiz Komisyonlarının 2023 yılı faaliyet raporları görüşüldü, yapılacak iyileştirmeler belirlendi. Kurul gündem teklif ve karar formunun oluşturulmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi genel değerlendirilmesi yapılarak bir sonraki dönem için paylaşılan güzel temenni dilekleri ile toplantı sonlandırıldı.