19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Voleybol ve Futbol Karşılaşmaları Gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi: 29.05.2023

Fakültemiz Spor Komisyonu koordinasyonu ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 22-24 Mayıs 2023 tarihlerinde Üniversitemiz Ağdacı Kampüsü’nde ‘Voleybol ve Futbol Karşılaşmaları’ gerçekleştirildi. Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden oluşan voleybol ve futbol takımları üç gün süren maçlarda mücadele etti. Keyifli anlara sahne olan karşılaşmalar sonucunda futbolda 4. sınıf öğrencileri, voleybolda 3.sınıf öğrencileri birinci oldu. Etkinliğe katılım sağlayan öğrencilerimize Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elif İŞLEK tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Etkinliğin gerçekleşmesi için katkı sunan Spor Komisyonuna, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

• Dünya Sosyal Hizmet Günü “Buen Vivir: Ortak Gelecek İçin Dönüştürücü Bir Değişim” Paneli gerçekleştirilmiştir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesinde Kanser Taramaları Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde “İş Kazalarından Korunma ve İş Kazası Bildirimi Eğitimi” gerçekleştirildi