Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Hakkında Duyuru

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen ve geçen sene Kovid-19 salgını sebebiyle iptal edilen 'Yetenek Her Yerde -Bölgesel Kariyer Fuarlarının' 2022 yılı içinde 11 bölgede devam etmesine karar verilmiştir.Bu kapsamda, Bartın Üniversitesi'nin paydaş olarak yer aldığı Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ev sahipliğinde on beş üniversitenin paydaş katılımları ile25 -26 Mart 2022tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.Kariyer Fuarına katılan öğrencilerimiz ;özyeterliliklerinin farkına vararak mesleki becerilerini geliştirebilir, katılımcı firmaların iş ve staj süreçleri hakkında detaylı bilgi edinerek başvuru yapabilir, girişimciler ile bir araya gelerek kendi markalarını oluşturmak ve hayallerindeki işi hayata geçirmek için önerileri dinleyebilirler.
Kariyer Fuarına katılım için kayıtlar sadeceYetenek Kapısı Platformuüzerinden (yetenekkapisi.org) yapılmaktadır. Öğrenci/Mezun Kaydısekmesi üzerinden kayıt oluşturma işlemi başlayacak olup, öğrenim durumu ve kişisel bilgilergirildikten sonra e-posta adreslerine gelen aktivasyon bağlantısıile hesaplaraktif hale getirilerek kariyer fuarına kayıtlarını tamamlayabilirler. Ülke genelinde pek çok kariyer fuarı yapıldığından Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarının Kariyer Fuarları sekmesinden BATIKAF'ıseçmesi önem arz etmektedir.Fuar alanına girişte karekodkullanılacaktır. Bu nedenle, kayıt işleminin ardından e-posta adreslerine iletilenkarekod bilgisinin indirilmesi veya çıktısının alınması önemlidir.