8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nde Gerçekleştireceğimiz Kadın Sağlığı Sempozyumumuza Davetlisiniz

Kadınlar yaşamlarının farklı dönemlerinde birçok sağlık sorunuyla karşılaşmaktadır. Kadın sağlığının korunması ve geliştirilmesi dünyada ve ülkemizde her zaman önem verilen konulardan biridir. Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde ''Kadın Sağlığı Sempozyumu'' gerçekleştirecek olmaktan mutluluk ve gurur duymaktayız. Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’ nun açılış konuşmasını yapacağı sempozyumumuza kadın sağlığı alanında uzman çok değerli hocalarımız konuşmacı olarak katılacaktır. Sempozyumumuzda kadın sağlığı alanında farklı ve güncel konular paylaşılacaktır. Sempozyumumuza katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Sempozyuma katılım ücretsiz olup, katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Sempozyuma kayıt formu için TIKLAYINIZ.