3-9 Kasım Organ Naklı Haftası Webinar Duyurusu

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında 'ORGANLARINIZ HAYAT BULSUN' sloganıyla 6 Kasım 2020 Cuma günü Saat 15:00'da ZOOM üzerinden Webinar düzenlemektedir.
Fakülte Dekanımız ve Hemşirelik Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Sevim ÇELİK'in moderatörlüğünde yürütülecek olan Webinarımıza; Türkiye Organ Nakli Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Gamze YILDIRIM ve nakil hastası Aslı GÜNEŞ konuşmacı olarak katılacaktır.
Organ Bağışının önemine ve Türkiye'deki durumuna dikkat çekecek olan Webinara katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

NOT: Katılım için hemsirelik@bartin.edu.tr adresine başvuru maili atmanız gerekmektedir. Webinardan 5 dakika önce mail adreslerinize ZOOM linki gönderilecektir.!