2023 -2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Yedek kayıt tarihi

12.02.2024

16.02.2024

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizden aşağıdaki diğer belgeler de istenecektir. Belgeler, sbf@bartin.edu.tr  mail adresine gönderilecektir. Evraklarınız incelendikten sonra diğer işlemleriniz yapılacaktır.

İstenen Belgeler

1-Onaylı Öğrenci Belgesi: Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

2-Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript): Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı bütün dersleri ve bu derslere ait notları gösteren onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

3- ÖSYS / YKS Puanını gösteren belge (ÖSYM sonuç bildirim adresinden alınabilir): Öğrencilerin kayıtlı oldukları Yükseköğretim kurumlarına yerleşmiş olduğunu gösteren belgedir

4- Daha önce Merkezi Yerleştirme (Ek Madde 1) ile Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge

5- Ders İçerikleri (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar. Farklılık olması halinde; öğrenci, kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini sbf@bartin.edu.tr mail adresine göndermelidir. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz.)

6- Başvuru formunun çıktısı

7- Yatay Geçiş Kayıt Dilekçesi

8-Ek Madde-1 Kapsamında Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Beyan Formu

9-Kayıt Tarihleri İçerisinde Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına Dair BankaDekontu/Makbuzu. (İkinci öğretim öğrencileri, uzaktan öğretim öğrencileri ile normal öğretim sürelerini aşan birinci öğretim öğrencileri için)

Kayıt için gerekli evraklar E-devlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir.

Kesin Kayıt İşlemleri sırasında Ders Muafiyeti talebinde bulunacak öğrencilerin dolduracağı dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebinde bulunmayı unutmayınız.

Hemşirelik Bölümü Merkezi Yerleştirme Yatay Geçiş Sonucu